Tjalkkade 17

5928 PZ Venlo, Nederland

AAN DE SLAG BIJ VANDELOO!

Vandeloo Wire & Fencing is een bedrijf met een lange geschiedenis: wij bestaan al meer dan 175 jaar! En daar zijn we dan ook erg trots op. Maar we zijn niet ouderwets: een prachtig modern kantoor met alle faciliteiten die het werken (en de pauzes!) aangenaam maken.

Onze medewerkers zijn een mooie mix van jong en oud en van hier en daar. En we zijn altijd op zoek naar nieuwe toppers om ons team uit te breiden.

Ben jij die enthousiasteling die graag wil werken bij een stabiel en gezond bedrijf? Ga dan aan de slag bij Vandeloo Wire & Fencing!

Ben jij...

Heb jij...

Zoek jij...

Ben jij...

Heb jij...

Zoek jij...

Dan is de kans heel erg groot dat wij jou zoeken (ook als we niet bij alles een kunnen zetten)!

Bij ons kun je op veel vlakken en veel afdelingen aan de slag: van ondersteuning op finance tot orderpicken op de heftruck en van operator aan de zaagmachine tot commerciële knaller op sales. En de werkdagen en tijden zijn in principe bespreekbaar. Daar komen we samen vast wel uit.

Bel of mail met Lotte (077-387 33 34/ lvdmeer@wirefencing.nl), maak een afspraak om kennis te maken met ons, ons bedrijf (en onze heerlijke Orange Blend koffie). En wie weet ben je binnenkort onze nieuwste collega / tafelvoetbaltegenstander / medewerker van de maand…

Voorbeeld van een collega?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze vacatures

Fulltime

24 vakantiedagen en atv dagen

xx bruto per maand

Locatie Venlo

Doorgroei mogelijkheden

Per direct