AAN DE SLAG BIJ VANDELOO!

Vandeloo Wire & Fencing is een bedrijf met een lange geschiedenis: wij bestaan al meer dan 175 jaar! En daar zijn we dan ook erg trots op. Maar we zijn niet ouderwets: een prachtig modern kantoor met alle faciliteiten die het werken (en de pauzes!) aangenaam maken.

Onze medewerkers zijn een mooie mix van jong en oud en van hier en daar. En we zijn altijd op zoek naar nieuwe toppers om ons team uit te breiden.

Ben jij die enthousiasteling die graag wil werken bij een stabiel en gezond bedrijf? Ga dan aan de slag bij Vandeloo Wire & Fencing!

Ben jij...

Heb jij...

Zoek jij...

Ben jij...

Heb jij...

Zoek jij...

Dan is de kans heel erg groot dat wij jou zoeken (ook als we niet bij alles een kunnen zetten)!

Bij ons kun je op veel vlakken en veel afdelingen aan de slag: van ondersteuning op finance tot orderpicken op de heftruck en van operator aan de zaagmachine tot commerciële knaller op sales. En de werkdagen en tijden zijn in principe bespreekbaar. Daar komen we samen vast wel uit.

Bel of mail met Lotte (077-387 33 34/ lvdmeer@wirefencing.nl), maak een afspraak om kennis te maken met ons, ons bedrijf (en onze heerlijke Orange Blend koffie). En wie weet ben je binnenkort onze nieuwste collega / tafelvoetbaltegenstander / medewerker van de maand…

Voorbeeld van een collega?

Kelly

"Sinds een jaar werk ik bij Vandeloo en ik vind het een ontzettende fijne en leuke werkomgeving. Ik ben hier terechtgekomen via twee mensen die ik uit een andere omgeving ken en die hier beiden ook werkzaam zijn. Zij hebben contact met me gelegd en nodigden me uit om eens te komen praten en kijken."

Onze vacatures

Manager Finance
Daadkrachtig
Nauwkeurig
Precies
Venlo
Doorgroei mogelijkheden
1 augustus 2022
Uitvoerder binnendienst
Pietje precies
Je staat je mannetje
Administratieve duizendpoot
€ 3.000,- bruto
Ossendrecht
1 september 2022